Gewichtsconsulent HillegomGewichtsconsulent BollenstreekVoedingsadviseur nieuw vennepGezonde voeding HillegomGezonde voeding tieners

Gewichtsconsulent Hillegom

Gewichtsconsulent Bollenstreek

Voedingsadviseur nieuw vennep

Gezonde voeding Hillegom

Gezonde voeding tieners

Ervaringen

 


Goede begeleiding, bij vragen kon ik altijd mailen en kreeg dan goed en snel antwoord. Ik vond de stukjes theorie die ook bij de weekmenu’s zaten erg nuttig en leerzaam. Ik ben erg blij met het traject, maar ik heb zelf geen verandering gemerkt. Dit komt volledig door mezelf, ik heb wat persoonlijke dingen waardoor ik hier niet nu de prioriteit bij heb liggen. Ik hoop dat ik me er over een tijdje weer toe kan zetten. In de weekmenu’s zouden sommige dingen tekstueel wat aangescherpt kunnen worden. Zo staat er de ene keer avondeten en de andere keer diner. Verder helemaal naar verwachting.


Ik raad het echt iedereen aan! Ik heb vaak zelf geprobeerd om af te vallen! In het begin lukte altijd, maar naar een paar weken kwam ik 10x erger aan. Maar met Marjolein heb ik geleerd hoe ik lekker en gezond kan eten! Ik heb veel ups en downs gehad, maar ik heb bereikt wat ik wil. Ik ben nu niet alleen een goede coach maar een vriendin rijker. Ze staat altijd voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. Ik wil je erg bedanken voor afgelopen weken. JE BENT DE BESTE! -5 kg -13cm omvang


Het traject is gemakkelijk te doen en je begeleiding is super! Ik heb genoten van de contactmomenten!! Die waren elke keer weer stimulerend! Mijn gewicht is minder, beweging beter en energielevel is omhoog. Ik had niet verwacht dat het zo eenvoudig was.


Ik was opzoek na de juiste voeding, omdat ik een baan heb in de nacht. vond ik het moeilijk om gezonde voeding samen te stellen. toen heb ik marjolein gevraagd . ik heb nu een juiste voedingsschema voor de nachturen gekregen en voel me nu veel béter! wat ook top is dat marjolein altijd bereikbaar is voor extra advies en tips. dank je wel marjolein. 👍


Als broertje van Health Coach Marjolein moest ik er ook maar aan geloven.
Door mijn beroep als chauffeur ben ik met regelmaat niet thuis rond etenstijd. Voordat ik met het programma begon was er hierdoor in dit jaar 10kg bij gekomen en tikte ik 99,9Kg aan op de weegschaal.Toen ik het weekmenu kreeg schrok ik wel! Ik sta bekend als een niet al te grote eter, naja laten we zeggen dat ik geen grote eter ben in gezond eten.Toch maar strikt aan het menu gehouden omdat ik echt niet de 100kg wilde aan tikken.Bij een aantal gerechten op het menu dacht ik “dit gaat nooit lekker worden” maar toch komen smaken dan bij elkaar en is het zeker wel lekker.Moet dan al dat lekker eten en snackjes aan de kant? Nee! Marjolein houd er rekening mee dat dit ook de behoefte is van de mens. Intussen zitten we in week 7, die 10kg is er bijna weer af door iets meer bewegen en omdat ik dit menu volg.


Het traject is opgestart aan de hand van een boek wat goede handvatten gaf. Hierdoor kon ik gelijk aan de slag en heeft het mij verschillende inzichten gegeven. Daarna is de begeleiding overgegaan op begeleiding om maat wat maakte dat ik meer verdieping aan kon brengen. Tijdens alle consulten was er tijd voor mijn vragen en werden er verschillende opties besproken. Wanneer het een keer tegen zat was daar ook de ruimte voor, heel prettig. Daarnaast was er een persoonlijke interesse wat de sfeer ten goede kwam. Ik ben vaker, afwisselender en bewuster gaan eten. Het bewegingspatroon is niet veranderd omdat dit al voldoende was. Wel is de voeding rondom het bewegen en bijv. studiedagen aangepast. Zet het zo door!


De begeleiding was helemaal goed. We hebben veel recepten gebruikt, en hadden veel aan de tips die Marjolein gaf. Onze voeding is zeker veranderd. We zijn allebei al aardig afgevallen, en wat ons het meeste opvalt is dat wij anders zijn gaan denken over eten. Daardoor is het makkelijker om geen snoep of koek te pakken. Bedankt voor de begeleiding.

 


Prima begeleiding. Ik ben me nu nog meer bewust van wat ik eet en drink. Ik beweeg nu meer en ben al een aantal kilo’s kwijt! 🙂 Ik heb de menu’s als leidraad genomen, en eet nu met meer regelmaat. Dit deed ik voorheen niet. Mijn “knopje” is om. Bedankt daarvoor Marjolein

 


Erg prettige begeleiding bij Marjolein. Mijn voeding is erg veranderd. Ik eet nu veel minder suikers. Ik vond het een mooi programma, met veel afwisseling.

 


Hoi Marjolein, ik vindt het een goeie manier online begeleiding. Je kan je eigen ding doen en jezelf pushen. Ik voel mij anders in de goede zin. Ik heb meer energie, en ben minder moe. Bedankt voor je begeleiding. Ik was er super blij mee en veel aan gehad.

 


Al aardig wat kilo’s kwijt. En dat terwijl ik nu meer eet als voorheen. 🙂 Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk, als je maar weet hoe je het moet gebruiken.
Zoals je zegt: Ik mag alles eten!

 


Sinds mei begonnen met afvallen bij Marjolein. Ik woon op een uur rijden van haar, maar dat is geen probleem. Ik kan haar altijd een app sturen en ze antwoord snel. Wat ik vooral erg fijn vindt, is dat ik zeker niet de makkelijkste eter ben, maar daar maakt ze een zo goed mogelijk eet schema op. Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt, maar ik blijf nog even de steun van Marjolein gebruiken. Ga zo door!!

 


De begeleiding was goed. Je analyse en adviezen waren duidelijk. Je hebt fijn uitgelegd wat de gevolgen zijn van bepaalde voeding. Ik ben bewuster geworden, en merk inmiddels verschil in mijn lichaam.


Je bent open en recht voor je raap. goede inzichten over voeding, je doet het echt goed. Geeft snel en goed advies. Leuk om je berichten op Facebook en Instagram voorbij te zien komen. Hierdoor kijk ik vaak wat voor een lekkers je weer hebt gemaakt en sla het op om een eens zelf te proberen (wanneer ik iets meer tijd heb). Ga zo door!