Mijn verhaal

                                              Marjolein

Hey, ik ben Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis. Ik ben getrouwd met Dion, moeder van Dani en eigenares van Health coach Marjolein. Heb last van het Alle Dagen Heel Druk syndroom en daarom heb ik vaak een overvloed aan energie.

Sinds 2016 werk ik als gecertificeerd gewichtsconsulent en voedingsadviseur.
Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, moeite hebben met hun gewicht, of die hun leef-en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet.

Een echte Emotie-eter 

In mijn puberteit schommelde mijn gewicht al en bleek ik een echte emotie eter te zijn. Ik ben gek op hartige dingen, dus chips en patat zijn mijn valkuilen. Ik heb vroeger al heel wat afvalmethodes geprobeerd.
Sommige hielpen eventjes, maar elke keer kwamen de kilo’s er na een poosje weer bij. Nooit bleef het er blijvend af. 

Eind 2013 na mijn zwangerschap voelde ik mij niet lekker in mijn vel, en wilde ik mijn gewicht blijvend veranderen. Ik wil graag een fitte gezonde moeder zijn voor onze zoon. Maar ik wou dit niet doen met een crash dieet, omdat ik wist dat dit toch niet ging blijvend ging werken.
Door een methode waarbij je een verandering maakt in je denken rondom eten is het mij gelukt om weer gelukkig te worden met mijn gewicht en lijf. Ik heb een gezonde levensstijl aangeleerd waarbij ik weer kan gaan genieten van eten. En ja ik eet nog wekelijks chips of patat!

Mijn missie!

In 2015 ben ik de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen. Deze heb ik dit jaar ook afgerond.
In 2016 heb ik mijn diploma gehaald als kindervoedingsadviseur en in April 2017 ben ik geslaagd voor mijn specialisatie sportvoeding. In januari 2018 heb ik mijn specialisatie emotie-eten behaald, waardoor ik nu over nog meer technieken beschik.
 Hierna ben ik mij gaan specialiseren in voeding voor onregelmatig werk. Dus vooral mensen die ploegendiensten draaien, nachtdiensten of veel onderweg zijn.
Ik vindt het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen, en daarom heb ik in December 2019 mijn diploma behaald voor de cursus voeding & overgang. En in 2021 de opleiding tot vitaliteitscoach.

Dit alles heb ik gedaan om mijn klanten te helpen naar die gezonde levensstijl toe.
Ik geef begeleiding in mijn praktijk in Hillegom of kom op verzoek op locatie. In 2020 ben ik begonnen met het geven van workshops voor onder andere bedrijven. Bekijk hiervoor ook even het tabblad workshops. Met mijn coaching wil ik je helpen om die gezonde levensstijl. Eentje die voor jou goed vol te houden is. Dus geen gedoe met apart koken of voedingsmiddelen verbieden. Maar coaching en het aanpakken van die valkuilen. Weet wat je eet en waarom. 

 

Lijkt je dit wat? Een kennismakingsgesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend, Dus kom gerust eens kennismaken. 

Weten waarom dit mijn passie is? check het artikel in het witte weekblad Waarom is dit mijn passie?
Health coach MarjoleinEen gezonde levensstijl is niet alleen minder eten, of meer bewegen. Het is een combinatie van gezonde voeding, slaap, beweging, ontspanning en je mindset. Wil jij een gezonde leefstijl ga dan eens kijken waar er bij jou winst te halen valt. Pak het stapje voor stapje aan en bedenk je wat voor jou de reden zou zijn om die gezonde leefstijl te creëren. Je hoeft het niet alleen te doen!