Ervaringen

Super begeleiding. Marjolein luistert goed naar je wensen en doelen. En dat is niet altijd makkelijk bij iemand die veel en zwaar werk doet. En die ook nog eens een echte bourgondiër is. Ik ben gevarieerder gaan eten, sla geen ontbijt meer over en ben zeker al wat kilo´s afgevallen. Ik ben zeer tevreden, bedankt voor je hulp. – RUUD

Ik heb een 3 maanden traject gevolgd en het was fantastisch. Mijn eetpatroon is veranderd. Ik heb fruit leren eten, en de begeleiding was volgens verwachting. Ik begon met 72 kg en weeg nu 64,5 kg. Lieve Marjolein je bent eerlijk, duidelijk en heel lief. Bedankt voor je begeleiding. Je bent TOP! -KIM

Goede begeleiding en uitleg. Er was ruimte voor mijn eigen inbreng en pijnpunten. De knop omzetten duurde even, maar ik heb goede handvatten gekregen. Bedankt voor de inzichten en kennis. Het was fijn dat ik mijn strugles en mindere momenten met iemand kon delen. Ik heb veel geleerd en nu ga ik het zelf doen! – LINDA


Al aardig wat kilo’s kwijt. En dat terwijl ik nu meer eet dan voorheen. Zoals je al zei je mag echt alles eten! Bedankt voor je begeleiding.

Je man wil denken om wat hij eet, hij is vaak niet thuis en merkt toch wel dat hij ineens dik word van de lucht. Ik die al een vrij strik eet regime heb, wilde natuurlijk direct meedoen met het 8-wekenprogramma en oh wat was dat een genot. Nieuwe recepten leren kennen, meer balans in mijn eten en nog bewuster van wat ik eet. oh en mijn man viel er op een gezonde manier van af en blijft stabiel. Zoveel handvatten dat mijn man en ik nu zelfs zonder het programma ons veel beter redden haha. Heerlijk zeg ik je, heerlijk!

Je begeleiding was goed. Je analyse en adviezen waren duidelijk. Je hebt fijn uitgelegd wat de gevolgen zijn van bepaalde voeding. Ik ben bewuster geworden en merk inmiddels verandering in mijn lichaam.

Erg prettige begeleiding Marjolein. Mijn voeding is erg veranderd. Ik eet nu veel minder suikers. Ik vond het een mooi programma met veel afwisseling.

Sinds mei begonnen bij Marjolein. Ik woon op een uur rijden vanaf haar, maar dat is geen probleem want we kunnen bellen en videobellen. Ik kan haar altijd een app sturen en dan reageert ze meteen.
Wat ik vooral fijn vind, is dat ik zeker niet de makkelijkste eter ben, maar dat ze daar heel erg rekening mee houdt.
Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt en blijf lekker doorgaan.

Ik was opzoek naar de juiste voeding, omdat ik een baan heb in de nacht. Ik vond het moeilijk om gezonde keuzes te maken en wist niet precies op welke momenten ik het beste kon eten. Marjolein kwam met het juiste voedingsschema en ik voel mij nu veel beter. Wat ook top is, is dat Marjolein altijd bereikbaar is als je vragen hebt. Dank je wel.

Goede begeleiding. Bij vragen kon ik altijd bij je terecht en dan kreeg ik snel antwoord. De theorie die bij de weekmenu’s zaten vond ik zeer nuttig en leerzaam. Ik ben erg blij met het traject maar helaas heb ik zelf nu niet de prioriteit om dit voor mijzelf te doen. In ieder geval wil ik je bedanken.

Als broertje van Health coach Marjolein moest ik er zelf ook maar aan geloven.
Door mijn beroep als chauffeur was ik het afgelopen jaar 10 kilo aangekomen. ik zat op 99,8kg. Toen ik het menu zag schrok ik wel een beetje. Ik sta bekend als een niet zo grote eter, nou ja qua gezond voedsel dan. Toch heb ik mij eraan gehouden want ik wou die 100kg echt niet meer aantikken. Ik mocht gelukkig ook nog gewoon eten. Intussen ben ik 7 weken verder en bijna op -10 kilo.

Ik raad het echt iedereen aan. Ik heb zelf vaak geprobeerd om af te vallen. In het begin lukte mij dat wel, maar na een poosje kwam alles er weer aan. Door jou heb ik geleerd hoe ik gezond moet en hoe ik mijn leefstijl kan aanpassen.
Ik heb heus mijn ups en downs gehad, maar heb bereikt wat ik wil. Ik ben niet alleen een goede coach maar ook een vriendin rijker. Je staat altijd voor iedereen klaar en ik wil je echt bedanken. JE BENT DE BESTE. -5kg – 13cm. -INCI

Het is een fijne begeleiding en prima vol te houden.
Ik heb genoten van de contactmomenten. Ze waren elke keer weer stimulerend. Mijn gewicht is minder, mijn energielevel beter en mijn beweging gaat ook goed. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk zou zijn.

Prima begeleiding. Ik ben me nu veel meer bewuster van mijn een en drink patroon. Ik beweeg meer en ben al een aantal kilo’s kwijt. Ik heb de menu’s als leidraad genomen zoals je zei en eet nu met veel meer regelmaat. Dit deed ik voorheen niet. Mijn KNOPJE is om.

Marjolein heeft een super manier van begeleiding. Je kan je eigen ding doen en jezelf pushen. Ik voel mij anders in een goede zin en ik heb meer energie en ben minder moe. Bedankt voor de begeleiding. Ik was er super blij mee en heb er veel aan gehad.

Ben jij nieuwsgierig naar een een traject bij Health coach Marjolein?

Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.