Mijn verhaal

 

                                                         Mijn verhaal!

 Health coach Marjolein
Ik ben Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis, getrouwd met Dion, moeder van Dani en eigenares van Health coach Marjolein.
Sinds 2016 werk ik als gecertificeerd gewichtsconsulent en voedingsadviseur.
Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, moeite hebben met hun gewicht, of die hun leef-en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet.
Emotie-eter 
In mijn puberteit schommelde mijn gewicht al en bleek ik een echte emotie eter te zijn. Ik ben gek op hartige dingen, dus chips en patat zijn mijn valkuilen.
Ik heb vroeger al heel wat afvalmethodes geprobeerd. Sommige hielpen eventjes, maar elke keer kwamen de kilo’s er na een poosje weer bij.
Eind 2013 na mijn zwangerschap voelde ik mij niet lekker in mijn vel, en wilde ik mijn gewicht blijvend veranderen. Ik wil graag een fitte gezonde moeder zijn voor onze zoon.
Door een methode waarbij je een verandering maakt in je denken rondom eten is het 
mij gelukt om weer gelukkig te worden met mijn gewicht en lijf. En hiermee kan ik jou ook helpen. 

In 2015 ben ik de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen. Deze heb ik dit jaar ook afgerond.
In 2016 heb ik mijn diploma gehaald als kindervoedingsadviseur en in April 2017 ben ik geslaagd voor mijn specialisatie sportvoeding. In januari 2018 heb ik mijn specialisatie emotie-eten behaald, waardoor ik nu over nog meer technieken beschik.
 Hierna ben ik mij gaan specialiseren in voeding voor onregelmatig werk. Dus vooral mensen die ploegendiensten draaien, nachtdiensten of veel onderweg zijn.
Ik vindt het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen, en daarom heb ik in December 2019 mijn diploma behaald voor de cursus voeding & overgang. 
Ik geef begeleiding in mijn praktijk in Hillegom of kom op verzoek op locatie. In 2020 ben ik begonnen met het geven van workshops voor onder andere bedrijven. Bekijk hiervoor ook even het tabblad workshops.
Met mijn coaching wil ik je helpen om die gezonde levensstijl te vinden. Eentje die voor jou vol te houden is. Dus geen gedoe met apart koken of voedingsmiddelen verbieden. Maar coaching en het aanpakken van die valkuilen. Weet wat je eet en waarom. 

 

Een kennismakingsgesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend, kom gerust eens kennismaken. 
Weten waarom dit mijn passie is? check het artikel in het witte weekblad Waarom is dit mijn passie?