Gewichtsconsulent Hillegom

Gewichtsconsulent Hillegom

Health coach Marjolein groot traject

Een persoonlijke begeleiding om je bewust te laten worden van je voeding en levensstijl. Samen gaan wij aan de slag om jouw knelpunten aan te pakken, en leer ik je meer over voeding en beweging.
Wat zit er in dit pakket:
Kennismakingsgesprek
Intake gesprek
10x wekelijkse consulten van 30 minuten
Voedingsdagboek
voedingsanalyse
Persoonlijk voedingsadvies en plan op maat.
werken via de ik mag alles eten methode
Wat zit er in dit pakket:
Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
5x consult van 30 minuten
Voedingsdagboek
Voedingsanalyse
Persoonlijk voedingsadvies en plan op maat.
Hoe gaat het in zijn werk:

We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we samen wat jouw doel is, en welke mogelijkheden er zijn om dit te behalen.
Dit gesprek kan zowel telefonisch als in persoon plaatsvinden, dat bepaal jij!
Na deze afspraak kun je beslissen of dit iets voor je is, en kies jij de manier waarop je graag de uitdaging aan wilt gaan.
Als je na de kennismaking hebt besloten om een traject te starten, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tevens ga je minimaal 3 dagen een voedingsdagboek bijhouden en neemt deze mee naar het eerste gesprek.
Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. het voedingsdagboek en we bekijken je eetgewoonten. Ook ga ik je lengte en gewicht noteren. Het gewicht wordt gemeten op een weegschaal waarbij ook het vetpercentage, de spiermassa en de BMI (Body Mass Index) kan worden berekend.
Na deze intake, het meten en het wegen gaan we samen kijken naar realistische en haalbare doelen. Je eigen betrokkenheid is hierbij van groot belang. Het effect van de begeleiding hangt mede af van jouw motivatie om te werken aan gedragsveranderingen.  Hierbij ga ik je uiteraard helpen en je ondersteunen om de juiste voedings-/en leefstijlaanpassingen aan te leren.

 

 

 

Zet vandaag nog die stap naar een bewuste levensstijl en neem contact op.
Neem vandaag nog contact op