Bewust en vitaal programma

Een persoonlijke begeleiding om je bewust te laten worden van je voeding en levensstijl. Samen gaan wij aan de slag om jouw knelpunten aan te pakken, en leer ik je meer over voeding en beweging.
Wat zit er in dit pakket:
Kennismakingsgesprek (In persoon of telefonisch)
Intakegesprek a 45 minuten
9x consult a ± 30 minuten
Voedingsdagboek
Lichaamsanalyse
Voedingsanalyse
Persoonlijk voedingsadvies en persoonlijk plan op maat
Hoe gaat het in zijn werk:
We starten met een kennismakingsgesprek.
Dit kan via de telefoon, maar veel voorkomend is op locatie.
Hierin bespreken we samen wat jouw doel is, en welke mogelijkheden er zijn om dit te behalen. Ik vertel je wie ik ben en wat ik doe. Zo bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.
Als je na de kennismaking hebt besloten om een traject te starten, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tevens ga je minimaal 3 dagen een voedingsdagboek bijhouden en neemt deze mee naar het eerste gesprek.
Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. het voedingsdagboek en we bekijken je eetgewoonten. Ook ga ik je lengte en gewicht noteren. Het gewicht wordt gemeten op een weegschaal waarbij ook het vetpercentage, de spiermassa en de BMI (Body Mass Index) kan worden berekend.
Na deze intake, het meten en het wegen gaan we samen kijken naar realistische en haalbare doelen. Je eigen betrokkenheid is hierbij van groot belang. Het effect van de begeleiding hangt mede af van jouw motivatie om te werken aan gedragsveranderingen.  Hierbij ga ik je uiteraard helpen en je ondersteunen om de juiste voedings-/en leefstijlaanpassingen aan te leren.
Tijdens de opvolgende sessies gaan we het hebben over onder andere
  • etiketten lezen
  • voedingspatronen
  • moeilijke momenten
  • valkuilen

 

Zet vandaag nog die stap naar een bewuste levensstijl en neem contact op.
Plan je kennismakingsgesprek