Werkwijze

 

Gewichtsconsulent en voedingsadviseur wat is dat precies?
Voldoende eten, niet teveel, gezond & de juiste producten.
Het lijkt simpel toch??  Het kan dan wel simpel zijn, maar dat betekend niet dat het gemakkelijk is.
Het veranderen van je voedingsgewoontes is niet alleen de juiste kennis en informatie hebben maar ook je wilskracht trainen en volhouden.
Een voedingsadviseur kan je helpen inzichten en tools te geven voor het behalen van je doel.

 

Ben jij op zoek naar een voedingsadviseur
neem dan snel een kijkje bij de
trajecten om te zien wat ik voor jou
kan betekenen. 

 


Wat houdt het bewust en vitaal programma in?

 

Bewust en vitaal programma

Bewust en vitaal programma KORT

 


Hoe gaat het in zijn werk:

We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we samen wat jouw doel is, en welke mogelijkheden er zijn om dit te behalen.
Dit gesprek kan zowel telefonisch als in persoon plaatsvinden, dat bepaal jij!
Na deze afspraak kun je beslissen of dit iets voor je is, en kies jij de manier waarop je graag de uitdaging aan wilt gaan.
Als je na de kennismaking hebt besloten om een traject te starten, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tevens ga je minimaal 3 dagen een voedingsdagboek bijhouden en neemt deze mee naar het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. het voedingsdagboek en we bekijken je eetgewoonten. Ook ga ik je lengte en gewicht noteren. Het gewicht wordt gemeten op een weegschaal waarbij ook het vetpercentage, de spiermassa en de BMI (Body Mass Index) kan worden berekend.
Na deze intake, het meten en het wegen gaan we samen kijken naar realistische en haalbare doelen. Je eigen betrokkenheid is hierbij van groot belang. Het effect van de begeleiding hangt mede af van jouw motivatie om te werken aan gedragsveranderingen.  Hierbij ga ik je uiteraard helpen en je ondersteunen om de juiste voedings-/en leefstijlaanpassingen aan te leren.


 

Ik werk onder andere met de methode “IK MAG ALLES ETEN” van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN)

 

GCN gewichtsconsulenten willen je op een positieve manier helpen bij gewicht verliezen. Het interactieve Coaching-traject bestaat uit gesprekken met jouw coach en uit informatie en opdrachten in het GCN werkboek. Niemand is hetzelfde, en daarom besteden wij aandacht aan jou als persoon en kijken we samen met jou wat jij nodig hebt. Je werkt tijdens je traject toe naar een blijvend resultaat. Voor meer informatie over gewichtsconsulenten Nederland check de website GCN
Voor wie?
Voor iedereen die wil afvallen, gemotiveerd is en bereid is om zijn of haar levensstijl m.b.t. eten en gedrag te veranderen. Tijdens ons coaching traject hoef je geen honger te lijden. Wel ga je anders eten dan je gewend bent.