De methode die werkt!

10 kg afslanken in een paar weken? Geloof jij het?

Aankomen is een proces van jaren. Ieder jaar een paar kilo erbij en voor je het weet ben je 10 jaar en 25 kilo verder….Zou je die in zo’n korte tijd blijvend en duurzaam kwijt kunnen raken? Wat denk je zelf?

Waar kies jij voor?
Crash diëten werken misschien op korte termijn maar eigenlijk verandert er niks en na het crashen val je terug in je oude patroon. In je hoofd moet een andere denkwijze aangeleerd worden om langdurig resultaat te hebben.

Bij GCN gaan we samen met jou kijken welk voedings-, leef- en beweegpatroon het beste bij jou past om duurzaam en voor altijd die overtollige kilo’s kwijt te raken.
Dat is wat de consulenten van GCN (GewichtsConsulentenNederland) doen

GCN: waar staan wij eigenlijk voor?
Geen crash diëten, pillen, repen, shakes of maaltijdvervangers maar meer groente en fruit en normale maaltijden met ruimte voor af en toe iets extra’s.
Niet klakkeloos minder eten maar anders eten EN ook je gedachten veranderen over eten zodat je nooit meer terugvalt in je oude, ongezonde leefpatroon.

Dit geeft op lange termijn altijd een blijvend resultaat zonder jo-jo effect!

Wij van GCN hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent en blijven ook cursussen volgen om up to date te blijven.

 gcn-2017-1